Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Pomoćni teren na Cetinju još nije za upotrebu

Teren i svlačionice imaju status gradilišta, a postavljanja klupa, ograde i reflektora još uvijek je u toku. Zbog toga su sve kapije objekta zaključane, a sam teren nije moguće koristiti

Pomoćni teren na Cetinju još uvijek nije dobio tehničko – upotrebne dozvole tako da na njemu nije moguće sprovoditi bilo kakve trenažne procese, saopšteno je iz Prijestonice.

Teren i svlačionice imaju status gradilišta, a postavljanja klupa, ograde i reflektora još uvijek je u toku. Zbog toga su sve kapije objekta zaključane, a sam teren nije moguće koristiti.

“Onog trenutka kada pomoćni teren na Cetinju bude u potpunosti završen, nadležne službe Prijestonice predaće isti na korišćenje sportskim klubovima.

Do tada teren se ne može koristiti i svaki ulazak neovlašćenih lica na teren je strogo zabranjen.

Pomoćni teren je u završnoj fazi rekonstrukcije, a za dobijanje tehničko- upotrebnih dozvola potrebno je uraditi neke dodatne radove. Na terenu su urađeni posebna podloga i nivelacija, jedine tog tipa u Crnoj Gori, a ubrzo se očekuje i završetak radova”, saopšteno je iz pres službe Prijestonice.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
26.03.2022-17:53 17:53

Srecom da je “vjestacka trava”inace bi “komsije”pustile kravu da ga “pokosi”. Kad se zavrsi sve red je da prvi cojek Opstine otvori ovaj lijepi sportski objekat uz obavezu da se IZVALJA kao magarcic sa “podrskom”svetosavske elite URA/Demokrate.