Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Policija privela Ognjena Vranješa na aerodromu u Belgiji

Po povratku iz Banjaluke tamošnja policija je privela Vranješa jer je ustanovljeno pri kontroli pasoša da mu je boravišna dozvola istekla, a s obzirom da se vodi kao strani državljanin, na kraju je bio primoran da noć provede u centru za ilegalne migrante

Nakon što je izbačen iz prve ekipe Anderlehta, a kasnije i reprezentacije Bosne i Hercegovine, Ognjen Vranješ sada je priveden na aerodromu u belgijskom gradu Šarloa.

Foto: Haber.ba

Po povratku iz Banjaluke tamošnja policija je privela Vranješa jer je ustanovljeno pri kontroli pasoša da mu je boravišna dozvola istekla, a s obzirom da se vodi kao strani državljanin, na kraju je bio primoran da noć provede u centru za ilegalne migrante.

U zapisniku je odgovorni službenik naveo da je “zaustavljena osoba tvrdila da je igrač Anderlehta, ali da nije mogla pružiti niti jedan dokaz za to”, a prema procedurama policija je namjeravala da ga iste noći deportuje u BiH. Ipak, kako letova u tom trenutku nije bilo,  na kraju je Vranješ smješten u centar nedaleko od aerodroma iz kojeg je pušten već sljedeće jutro nakon što je riješena papirologija.

Vranješovoj epizodi u Belgiji će najvjerovatnije doći kraj ovog ljeta. Osim što za utakmice prvog tima ne konkuriše već duži vremenski period, na kraju mu je onemogućeno i da igra prijateljske utakmice koje Anderleht organizuje kako bi mladi, kao i rezervisti mogli održavati formu, što je pokazatelj da belgijski tim ni u jednoj varijanti ne računa na njega.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve