Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Pokušao prevariti policiju: Lažni Mekgregor dilao drogu i završio iza rešetaka

Ovaj 34-godišnjak dilovao je drogu na ulicama jednog gradića u Velikoj Britaniji, a prilikom hapšenja je tvrdio da se zove Konor i uz sebe je imao poslovne kartice i poslovao je pod imenom ''McGregor Entreprise''

Mark Naj (34) završio je u zatvoru zbog dilanja droge, a ono što je privuklo pažnju na društvenim mrežama je njegova sličnost sa MMA zvijezdom Konorom Mekgregorom.

Ovaj 34-godišnjak dilovao je drogu na ulicama jednog gradića u Velikoj Britaniji, a prilikom hapšenja je tvrdio da se zove Konor i uz sebe je imao poslovne kartice i poslovao je pod imenom ”McGregor Entreprise”.

Međutim, policiju ovim bizarnim objašnjenjem nije uspio prevariti. Uhapšen je, priznao je krivicu za optužbe i završio je iza rešetaka.

Na kraju je zbog prodaje droge i vožnje bez osiguranja osuđen ne zatvorsku kaznu od dvije godine i devet mjeseci i lažni Conor će određene vrijeme biti sklonjen sa ulica.

Naj zaista liči na slavnog MMA borca. Fanovi su fascinirani činjenicom da su gotovo identični, mada je vidljivo da Naj izgleda nešto starije od pravog Konora.

Lažni Konor, Foto: Twitter

Dok je lažni Konor Mekgregor sada iza rešetaka, njegov slavni blizanac se žestoko sprema za nove akcije u UFC-u koje mu slijede veoma brzo.

Mekgregor uveliko trenira za treći meč protiv Dastina Pojriera koji je na rasporedu 10. jula u Las Vegasu pred više od 20 hiljada navijača.

Imat će Irac šansu da se osveti Pojrieru za poraz iz januara ove godine, ali i da dođe do druge pobjede u trilogiji protiv Dijamanta.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve