Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Pokušaće da ga zadrže: Milan izuzima Ibrahimovića iz plana za rezanje troškova

Gazzetta dello Sport tvrdi da je direktor Ivan Gazidis spreman izuzeti Zlatana iz plana ekonomskih rezova koji se odnosi na ostatak ekipe i kluba i vjeruje da će finansijski aspekti eventualnog produženja saradnje (po ugovoru) sa iskusnim švedskim napadačem moći biti ispoštovani

Milan je navodno spreman na “finansijske izuzetke” kako bi zadržao Zlatana Ibrahimovića na San Siru. Ipak, Zlatanova konačna odluka o ostanku ili odlasku će itekako zavisiti od mogućih promjena na klupi Rosonera.

Ibrahimović, Foto: Sportsport.ba

Gazzetta dello Sport tvrdi da je direktor Ivan Gazidis spreman izuzeti Zlatana iz plana ekonomskih rezova koji se odnosi na ostatak ekipe i kluba i vjeruje da će finansijski aspekti eventualnog produženja saradnje (po ugovoru) sa iskusnim švedskim napadačem moći biti ispoštovani.

Sada je navodno Ibrahimović bliži dogovaranju produženja saradnje sa Milanom, ali će konačno zaključenje posla ipak zavisiti od budućnosti “sportskog projekta” na San Siru.

Ibrahimović je, podsjetimo, u Milan stigao u januaru i tada potpisao ugovor na šest mjeseci s opcijom produženja saradnje sa dodatnu godinu.

Iako u poznim igračim godinama, Ibrahimović je itekako dao svoj doprinos ekipi i klub je spreman učiniti sve što je može kako bi iskusni napadač ostao na San Siru barem još jednu sezonu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve