Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Poketino ne razmišlja o odlasku: Nadam se da ću ostati još pet godina

Upitan da li uživa povjerenje cijele ekipe, Poketino je odgovorio: "Da, zaista vjerujem u to"

Menadžer Totenhema Maurisio Poketino rekao je da neće napustiti taj fudbalski klub i da se nada da će ostati još najmanje pet godina.

Foto: Mirror.co.uk

PoKetino je pod pritiskom posle poraza od Bajerna iz Minhena od 2:7 u Ligi šampiona, poraza od Kolčestera u Liga kupu, ali i lošijeg starta u Premijer ligi, pošto njegova ekipa zauzima šesto mJesto.

“Sada je trenutak da ostanemo svi zajedno. Prihvatam mišljenja, kada ne pobJeđuješ, ne samo u Totenhemu, to se dešava u svakom klubu na svijetu. Normalno je da je utakmica privukla mnogo mišljenja i glasina, svi moraju da pričaju. Ali, na kraju, jedina stvar koja se dogodila je da smo izgubili. Ne sumnjam da ćemo ostati na okupu i pronaći način da ponovo budemo uspješni”, rekao je Poketino, prenio je Skaj.

On je dodao da je za pet i po godina u Totenhemu, na svakoj konferenciji za novinare pričao o svojoj budućnosti u klubu.

“Nadam se da, pošto i dalje pričamo o tome, to znači da ću provesti još pet godina ovdje, najmanje”, rekao je Poketino.

Do posljednjeg dana prelaznog roka Poćetinonije znao da li će glavni igrači ostati u ekipi, pošto se spekulisalo o odlascima Kristijana Eriksena, Tobija Aldervejerlda i Jana Vertongena. Oni su ušli u posljednje godine ugovora sa Totenhemom.

Upitan da li uživa povjerenje cijele ekipe, Poketino je odgovorio: “Da, zaista vjerujem u to”.

“Ne sumnjam da igrači uvijek žele da daju sve od sebe i pobijede. Prije svega, oni igraju za sebe, za porodice a onda za klub i trenere. Ne sumnjam u njihovu posvećenost”, naveo je argentinski trener.

Izvorb92

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve