Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Poketino: Mi igrali, oni davali golove – to je fudbal

Mbape nije mogao da pomogne ekipi na Etihadu, pa je PSŽ sa dva poraza od ''građana'' završio nastup u elitnom takmičenju

Trener Pari Sen Žermena Maurisio Poketino izjavio je da neigranje Kilijana Mbapea u revanšu polufinala Lige šampiona ne može uzeti kao alibi za eliminaciju od Mančester Sitija.

Sjajni špic nije mogao da pomogne ekipi na Etihadu, pa je PSŽ sa dva poraza od ”građana” završio nastup u elitnom takmičenju.

– To ne može da biti izgovor za poraz. Mi smo tim. Naravno, velika je šteta što nije mogao da pomogne timu, ali taj izgovor ne možemo da koristimo jer je generalno naš tim je dobro igrao, rekao je Poketino.

Strateg francuskog prvaka kaže da je ekipa odigrala utakmicu onako kako je planirala.

– Započeli smo zaista dobro, stvarajući šanse i dominirajući protiv Mančester Sitija. To nije nimalo lako. Nema mnogo timova koji mogu da dominiraju protiv njih. Ali to nije bilo dovoljno. Ponekad vam je u fudbalu potrebno i malo sreće. U periodima kad smo bili bolji, oni su nam davali golove. To je fudbal. Ponosam sam na moje igrače, ali na kraju moram da čestitam Mančester Sitiju. Imaju fantastičnu sezonu. Toliko godina su radili da bi stigli do finala. Pepu ide dobro, rekao je Poketino.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve