Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Poketino danas stiže u Mančester, svi putevi vode ka savršenom scenariju!

PSŽ je takođe spreman da reaguje, katarska porodica je već kontaktirala Zidanove predstavnike, tako da sve ide u pravom smjeru i za Poketinovu zamjenu

Fudbaleri Pari Sen Žermena danas stižu u Mančester na duel sa Sitijem, ali u centru pažnje su Maurisio Poketino i gradski rival – Junajted.

Engleski mediji danas se bave Poketinovim dolaskom u Junajted i ističu da je Argentinac spreman da odmah pređe na “Teatar snova” i da je dao signal da uprava krene u ofanzivu.

Junajted sada ništa ne sprečava da to i učini, klauzula za njegov momentalni dolazak iz Pariza je 10 miliona funti, što je ništa ako se uzme  u obzir da ekipi gori i da je novi trener neophodan i to što prije. I veliki Aleks Ferguson je dao veliko “DA” za  njegov dolazak, tako da Poketino ima sve pozitivne glasove unutar kluba.

Poketino je, kao što smo pisali sinoć, u lošim odnosima sa direktorom Leonardom, a i ne sviđa mu se što ga mediji smjenjuju i pored toga što je ubjedljivi lider u Ligi 1, pobijedio Siti i što je na korak od plasmana u osminu finala LŠ. Poketino želi stabilnost u klubu i ekipi, a to u Parizu nije imao nijedan trener posljednjih godina.

PSŽ je takođe spreman da reaguje, katarska porodica je već kontaktirala Zidanove predstavnike, tako da sve ide u pravom smjeru i za Poketinovu zamjenu.

Argentinac takođe želi u Englesku, jer njegova porodica i dalje živi u Londonu, dok je on već skoro godinu dana u Parizu.

Čekamo rasplet, ako PSŽ sjutra izgubi na “Etihadu”, Poketino bi ubrzo  mogao da postane bivši i da ostane u Mančesteru, tačnije vrati se poslije nekoliko dana u crveni dio grada…

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve