Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Pojačavaju vezni red: Bijelsa kupuje u Bajernu

Naime, kao prenose engleski mediji, Bajern je dao dozvolu vezisti Mikaelu Kuzizansu da pregovara s Lidsom oko transfera. Tim sa "Eland rouda" je ponudio Bavarcima oko 20 miliona eura za usluge talentovanog Francuza, koju je prvak Evrope navodno prihvatio

Fudbaleri Lidsa su osvojili šest bodova u prva tri kola Premijer lige, poraz su doživjeli samo od šampiona Liverpula i to u pravom spektaklu na “Enfildu”, koji su “Redsi” riješili u svoju korist sa 4:3.
ijelsa, Foto: Foto: EPA-EFE/Paul Ellis / POOL
Ipak, jasno je da im nedostaje kvaliteta na pojedinim mjestima u ekipi, pa će izvesno pokušati još da se pojačaju do kraja pijace.

Već su stigli Robin Koh i Dijego Ljorente kao pojačanja za zadnju liniju, angažovan je i Rodrigo iz Valensije za napad, sada je došao red i na sredinu, a prvo pojačanje bi trebalo da stigne iz minhenskog Bajerna!

Naime, kao prenose engleski mediji, Bajern je dao dozvolu vezisti Mikaelu Kuzizansu da pregovara s Lidsom oko transfera.

Tim sa “Eland rouda” je ponudio Bavarcima oko 20 miliona eura za usluge talentovanog Francuza, koju je prvak Evrope navodno prihvatio.

Kuzizans ih je koštao dvostruko manje od toga kada je stigao iz Menhengladbaha, pa je ovo dobra prilika da solidno zarade, a pored Lidsa je za njegove usluge zainteresovan i Njukasl, koji ipak još uvek nije napravio konkretne korake.

Bijelsa sa svojim saradnicima prati brojne igrače, izgleda da se od De Paula odustalo nakon što je Udineze odbio novu ponudu, a mete su još Žoao Mario iz Intera, Pulgar iz Fiorentine, Kent iz Glazgov Rendžersa, kapiten AZ Alkmara Kopmijners, kao i krilni igrač Utrehta Kerk i ofanzivac Lestera Demeraj Grej, dok se čini da od dolaska Džejmsa iz Junajteda neće biti ništa.

Spekuliše se da su poslali i ponudu u Norič za vezistu Toda Kantvela, koji zaista djeluje kao idealno pojačanje za Bijelsinu ekipu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve