Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Pojačanje za Pljevljake: Živković potpisao za Rudar

Dvadeset četvorogodišnji ofanzivni vezista bio je blizu Iskre, ali je na kraju odabrao jedan od najtrofejnijih crnogorskih klubova

Novo pojačanje Rudara dres pljevaljskog kluba do kraja sezone nosiće Dušan Živković.

Dvadeset četvorogodišnji ofanzivni vezista bio je blizu Iskre, ali je na kraju odabrao jedan od najtrofejnijih crnogorskih klubova.

Živković je prošao omladinsku školu Crvene zvezde, a za prvi tim u Ljutice Bogdana debitovao je pod vođstvom trenera Miodraga Božovića Grofa. Ovaj fudbaler je jesenas nastupao za beogradski Rad, a u protekloj polusezoni je odigrao 16 utakmica i postigao dva gola, te upisao dvije asistencije. Tokom karijere je branio boje Bežanije, Spartaka iz Subotice i niškog Radničkog.

Prvi put u karijeri zaigraće u Telekom 1. CFL.

Napadač iz Gane Zakarija Suraku odradio je prvi trening sa Rudarom. Dvadeset petogodišnji ofanzivac bio je član Inđije, Radnika iz Surdulice i Dinamo Vranja.

Kada je u pitanju Tiago Farija mogućnost povratka pod Golubinju definitivno je otpala. Narednih dana znaće se da li će nekadašnji ofanzivac Lovćena Nikša Vujanović, dogovoriti saradnju sa Pljevljacima.

Riječ je o devetnaestogodišnjem Cetinjaninu koji je bio u mlađim selekcijama Partizana, iz kojeg je prešao u subotički Spartak.

Vujanović je prošao mlađe reprezentativne selekcije Crne Gore.

Rudar se bori za opstanak u elitnom rangu domaćeg fudbala, a jesen je završio na granici zone baraža i luke spasa, sa 22 boda, koliko ima i Jezero. Pljevljaci će na proljećnoj premijeri ugostiti Titograd.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve