Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Pojačanje u Tuzima: Adrović stigao u Dečić

Beranac je golom u dresu Titograda protiv Petrovca prošle sezone pod Malim brdom postigao 100. gol u našem najelitnijem fudbalskom rangu, čime je postao prvi igrač koji je stigao do magične trocifrene brojke

Admir Adrović nakon samo polusezone provedene u Sutjesci, napustio je Nikšić, a rekorder po broju golova u crnogorskoj ligi karijeru nastavlja u Dečiću!

Beranac je golom u dresu Titograda protiv Petrovca prošle sezone pod Malim brdom postigao 100. gol u našem najelitnijem fudbalskom rangu, čime je postao prvi igrač koji je stigao do magične trocifrene brojke!

Ipak, Titograd je imao prilično skromnu sezonu, pa je Adrović odlučio da ide, a Sutjeska nakon deset godina vratila bisera, kojeg je lansirala.

Međutim, Adrović u Sutjesci nije bio ono što se očekivalo. Realno ili ne, ali trener Dragan Radojičić, čini se, nikada mu nije ni dao pravu šansu – Adrović je na kraju skupio 16 nastupa u prvenstvu (ali je ukupno odigrao svega 824 minuta), postigao jedan gol u šampionatu i dva u Kup meču protiv Jedinstva.

Baš zbog toga, iako je imao ugovor do kraja sezone razlaz i nije neočekivan, a nekadašnji mladi reprezentativac Crne Gore, koji je igrao i za iranski Damaš, rumunski Panduri, Al-Muharak iz Bahrejna, Pegasus iz Hong Konga, Šuhotai sa Tajlanda, kineski Dalijen Transedense, te Oman iz istoimene zemlje, pokušaće da brojku dodatnu popravi i sa ekipom Dečića ispiše istoriju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve