Titograd je prije desetak dana jedva ,,spašen”, a nakon dosta sreće i penal ruleta u Kotoru protiv Bokelja, bilo je jasno da će “romantičarima” trebati svježe krvi kako u novoj sezoni ne bi imali iste probleme.

OFK Titograd, Foto: Pobjeda.me

Ljudi iz kluba nastojali su što prije da nađu adekvatna rješenja, pa je Titograd na prvom okupljanju imao pet novajlija, a sudeći po imenima, jasno je da će Titograd opet imati ekipu koju će uglavnom činiti mlađi igrači, uz par iskusnijih.

Kada je riječ o iskusnim, Titograd je uspio da dogovori Miloša Kalezića iz Petrovca, te doskorašnjeg kapitena Koma Žarka Popovića, koji je, iako su Zlatičani eliminisani, u tek završenoj sezoni ostavio izuzetno dobar utisak.

Čelnici tima sa Starog aerodroma pokušaju da pojačaju gotovo svaki dio tima. Titograd je, međutim, doveo i mlade fudbalere, jer će naredne sezone oni imati posebnu ulogu, s obzirom da će dva igrača do 21 godine morati da budu u startnoj postavi prvoligaša.Doašo je golman Iskre Stefan Spasojević, te talentovani desni bek Luka Boričić, inače član Koma i omladinske reprezentacije,a iz te nacionalne selekcije ,,romantičari” su angažovali i štopera Abela Osmanovića, koji je bio član Budućnosti.

Titograd je napustio iskusni čuvar mreže Saša Ivanović, dok se još čeka odluka o sudbni Admira Adrovića, koji je dobio nekoliko ponuda crnogorskih prvoligaša.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve