Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Pojačani pred nastavak sezone: Beranci ne odustaju od borbe za plasman u elitu

Uprava Berana zahvaljujući dobroj saradnji sa prvoligašem iz Plava dogovorila je prelazak četiri igrača iz Jezera, pa će za Berane u drugom dijelu sezone igrati – Danilo Vukićević, Aleksandar Raković, Nikola Tmušić i Nikola Lakić

Berane je prvi dio sezone u Amplitudo Drugoj ligi završilo na petom mjestu, sa pet bodova manje od četvrtoplasiranog Igala, a devet od zone baraža.

Međutim, klub koji je u posljednjih 13 kola (izuzev kazne protiv Mornara) poražen samo od Arsenala, jasno je pokazao da želi da se borbi za gornji dio, iako su mu svi projektovali borbu za spas.

Beranci su napravili iznenađenje, a serijom dobrih rezultata promijenili ambicije. Sve to uslovilo je da zimski prelazni rok bude mnogo zanimljiviji za ovaj klub.

Naime, Beranci ne žele da odustanu od borbe za baraž, pa je u tom cilju klub već krenuo sa pojačanjima.

Uprava Berana zahvaljujući dobroj saradnji sa prvoligašem iz Plava dogovorila je prelazak četiri igrača iz Jezera, pa će za Berane u drugom dijelu sezone igrati – Danilo Vukićević, Aleksandar Raković, Nikola Tmušić i Nikola Lakić.

Takođe, velika želja Beranaca je Srđan Bošković, sjajni ofanzivac Bokelja, koji je na pragu povratka u matični klub. Bošković, inače strijelac gola u baražu protiv Titograda, u minuloj polusezoni bio je jedan od najstandardnijih igrača Kotorana (odigrao 19 utakmica i upisao 1336 minuta), pa je jasno da bi za Berane predstavljao veliko pojačanje.

Na listi želja je i ofanzivac Jedinstva Vuk Vulević, koji je bio standardni član Jedinstva, a koji je takođe ranije nosio dres Berana.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve