Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Pogledajte nesportske poteze Lea Bonućija i Dijega Simeonea (VIDEO)

Interesantna je reakcija, štopera Juventusa koji je pao kao pokošen u kaznenom prostoru, pa krajičkom oka posmatrao situaciji i kada je video da je lopta ušla u mrežu krenuo da se valja kao sumanut, iako je očigledno da mu nije ništa.

Fudbaleri Juventusa poraženi su od Atletika u Madridu gde su odigrali prvi meč osmine finala Lige šampiona.

Foto: Twitter/Printscreen

Ekipa Dijega Simeonea povela je u 77. minutu meča kada je urugvajski štoper Himenez posle karambola u šesnaestercu ugurao loptu u mrežu i donio veliko slavlje navijačima na Vanda Metropolitani.

Interesantna je reakcija Leonarda Bonućija, štopera Juventusa koji je pao kao pokošen u kaznenom prostoru, pa krajičkom oka posmatrao situaciji i kada je video da je lopta ušla u mrežu krenuo da se valja kao sumanut, iako je očigledno da mu nije ništa.

Zaista, pravi nesportski potez, a zaljubljenici u fudbal ga “prozivaju” na društvenim mrežama.

Još jedan detalj je privukao veliku pažnju.

Trener Atletiko Madrida Dijego Pablo Simeone je na prostački način proslavio vodeći pogodak protiv “Stare dame”.

Foto: Youtube/Printscreen

Argentinac se nakon vodećeg gola u pobjedi od 2:0 uhvatio za mošnice čime je podsjetio na svoje ponašanje iz igračkih dana, koje je u jednom periodu proveo upravo u Italiji.

Simeone je posebno bio “inspirisan” poništenim golom Alvara Morate neposredno prije vođstva, a nakon što su sudije konsultovale VAR tehnologiju.

“Uradio sam to kao igrač u utakmici Lacio – Bolonja i uradio sam to opet da pokažem našim navijačima da imamo mu*a. Nije bilo namijenjeno protivničkom timu, bio je to gest ka našim navijačima. Nije lijep gest, priznajem, ali sam osjetio da moram da uradim to. Bila je veoma teška utakmica, žestoko smo se borili. Morao sam da pokažem šta osjećam. Izvinjvam se svakome ko se osjetio uvrijeđeno, ali to je došlo iz srca”, rekao je Simeone.

Revanš meč osmine finala Lige šampiona između Juventusa i Atletika na programu je 12. marta u Torinu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve