Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Pogba o odlasku iz Junajteda: Nema potrebe da razgovaramo o tome

Pogba je na meti Real Madrida, ali još uvijek nije poznato hoće li dva kluba ovog ljeta postići dogovor, mada je francuski reprezentativac trenutno fokusiran na Junajted i nije isključeno da na kraju svega ipak ostane u tom klubu

Sve češće se pominje da bi Francuz Pol Pogba mogao da napusti redove Mančester junajteda iako se sa tim klubom nalazi na pripremama.

Foto: Metro.co.uk

Pogba je bio u sastavu Junajteda protiv australijskog Perta u prvoj pripremnoj utakmici engleskog kluba, a Ole Gunar Solskjer mu čak priprema i kapitensku traku.

Nakon prvog poluvremena jučerašnje utakmice s Pertom, Pogba je izašao na teren zajedno s još 10 igrača koji nisu nastupali u prvom poluvremenu. Jedino od zamjena nije ulazio David de Hea, pošto su Romero i Pereira dobili po 45 minuta.

Kasnije su Pogbu tražili da objasni riječi njegovog agenta Mine Rajole koji tvrdi da Francuz ima želju da ode iz Mančestera.

“Nema potrebe za razgovorom o tome”, kazao je kratko Pogba.

Pogba je na meti Real Madrida, ali još uvijek nije poznato hoće li dva kluba ovog ljeta postići dogovor, mada je francuski reprezentativac trenutno fokusiran na Junajted i nije isključeno da na kraju svega ipak ostane u tom klubu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve