Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Podmlađuju tim: Barselona sprema revolucionarne promjene

Ono što se zna je da Barsa pikira mlađe igrače koje bi priključila De Jongu, da ne žele da vrate Kutinja, da moraju da nađu zamjenu za Busketsa

Barselona će se tokom ljeta riješiti nekoliko igrača u veznom redu, slijedi podmlađivanje tima, Rakitić će, ako ne ode već ove zime, morati da nađe novi klub, a prijetnje Artura Vidala da će otići ako ne dobije veću minutažu nijesu naišle baš na neki odjek.

Foto: Fcbarcelona.com

“Ne osjećam pritisak, znao je gdje dolazi, ovdje se osvajaju trofeji i svako ima svoju ulogu”, kratko je prokomentarisao Valverde.

Bask je dodao, kroz redove, da ako Vidal želi, može da ode.

Ono što se zna je da Barsa pikira mlađe igrače koje bi priključila De Jongu, da ne žele da vrate Kutinja, da moraju da nađu zamjenu za Busketsa.

Naime, iz sadašnjeg veznog reda otići će i Alenja koji je u drugom planu, a mete su Vejgl iz Borusije koji je “lou-kost” opcija, koštao bi oko 25 miliona eura. Ona skuplja je Bruno Fernandeš koga žele i Totenhem i Junajted, čini se da Barselona nema toliko novca, tim prije što će morati nekako da nađe način da pojača i napad, kao i da dovede zamjenu za Pikea, Nikolu Milenkovića, on je prvi pik.

Barseloni su teg oko vrata Dembele koji je povrijeđen, kao i Kutinjo koga Bajern neće otkupiti. Postoji mogućnost da mijenjaju Grizmana za Nejmara.

Bilo kako bilo, treba očekivati velike promjene, i Valverde vjerovatno odlazi, najveće šanse da ga zamjeni ima Kuman, ali daleko od toga da je to jedino ime. I dalje su aktuelni Galjardo iz River Plate, ali poznavajući način na koji funkcioniše Barselona, jasno je da oni uvijek imaju nekog keca u rukavu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve