Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Podgorica poražena od Zlatibora

Podgorica je nakon poraza u dramatičnom meču od Sutjeske poražena od domaćina i aktuelnog šampiona drugog po kvalitetu regionalnog takmičenja, ekipe Zlatibora – 91:72

Košarkaši Podgorice sa dva poraza završili su nastup na prvom ovosezonskom turniru ABA 2 lige, koji je održan na Zlatiboru.

Podgorica je nakon poraza u dramatičnom meču od Sutjeske poražena od domaćina i aktuelnog šampiona drugog po kvalitetu regionalnog takmičenja, ekipe Zlatibora – 91:72.

Podgorica je loše ušla u meč – Zlatibor je nakon tri minuta igre vodio 11:2, a nakon trojke Đurana u šestom minutu domaćin je prvi put imao i dvocifrenu razliku – 21:10. Imao je Zlatibor u prvoj dionici i +14 (28:14), ali je Podgorica do poluvremena uspjela da istopi zaostatak i izađe iz dvocifrenog minusa – 43:35, a na startu treće četvrtine poslije trojke Barišića i da priđe na 43:38.

Međutim, Zlatibor je tokom tog perioda vratio razliku, tako da je nakon poena Joksimovića u 26. minutu bilo 63:47, a pred posljednju kvartal 72:53, čime je bilo jasno da je iznenađenje isključeno…

Najefikasniji u timu Podgorice bio je Fofana sa 19 poena, a dvocifren je bio još Anđušić (11), koji je imao i 9 skokova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve