Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Podgorica Open 2K21: Basketaši za vikend na Trgu Svetog Petra u Podgorici

Kako je ranije saopštio organizator, to će biti jubilarni 30. 3×3 Montenegro turnir, prva ovogodišnja stanica 3×3 Admiral karavana

Na Trgu Svetog Petra u Podgorici, od danas do nedjelje, na programu je ”Podgorica Open 2K21”, prvi 3×3 turnir u sezoni, u organizaciji 3×3 Montenegro, a u saradnji sa Sekretarijatom za kulturu i sport Podgorice.

Kako je ranije saopštio organizator, to će biti jubilarni 30. 3×3 Montenegro turnir, prva ovogodišnja stanica 3×3 Admiral karavana.

Danas, sa početkom u 18 časova, na programu su otvoreni košarkaški treninzi za dječake i djevojčice, dok su subota i nedjelja (od 16 časova) su rezervisane za seniorski turnir.

– Skrenuo bih pažnju na jedan lijepi, revijalni meč. Igraće se košarka u kolicima između Košarkaškog kluba Paramount i crnogorskih sportskih novinara. Takođe, imaćemo i razna takmičenja za publiku i aktivaciju za djecu, pa koristim priliku da pozovem gledaoce da dođu za vikend – rekao je Mićko Šutulović iz organizacije 3×3 Montenegro.

Seniorski turnir je ”open” kategorije, što znači da mogu učestvovati svi basketaši stariji od 18 godina (2003. godište i stariji).

– Trenutno imamo 20 ekipa. Vidjećemo gdje će se ta brojka zaustaviti. Idemo ka tome da bude rekordan broj ekipa na turniru, dodao je Šutulović.

Pored novčanih nagrada, najbolje ekipe sa turnira će izboriti i mjesto na finalnom turniru koji će se održati sredinom septembra. Prijave ekipa se vrše putem 3×3 Montenegro profila na Instagram-u i Facebook-u.

Turnir će se prenositi uživo na 3×3 Montenegro YouTube kanalu.

– Nakon Podgorice selimo se na sjever, u Bijelo Polje, 10. i 11. jula, a u ovoj sezoni bi trebalo da imamo šest događaja. Probaćemo, naravno, da ih bude što više, ali to je trenutno 3×3 kalendar za ljeto 2021. godine, zaključio je Šutulović.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve