Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Počinje finalna serija: Levalea testira moć plavih šampionki

Nikšićka ekipa je sa 18 pobjeda završila regularni dio sezone. Dominirala je scenom, a prostor da se dokažu dobile su mlade rukometašice. Posljednja tri meča su veliki bonus za ovaj tim

Levalea 2010 ugostiće večeras od 18 sati Budućnost u prvoj utakmici finala za titulu šampiona Crne Gore.

Favorit se zna, ”plave” žele da odbrane trofej i naredne sedmice u finalu, sa istim rivalom, osvoje Kup.

– Igračice koje nastupaju za Budućnost su izuzetno cijenjena imena u svijetu rukometa. Neko bi i platio da ih gleda, a mi ćemo igrati tri puta sa njima što je čast. Potrudiću se da djevojke rasteretim. Gledamo na ovo što dolazi kao na praznik rukometa. Igraćemo protiv kluba i imena i igračica i imena. U svakom slučaju, igraćemo bez pritiska sa željom da pokažemo da znamo da radimo, da treniramo dobro i da dosadašnji rezultati nijesu došli slučajno – kazao je trener Dragan Đurđevac.

Nikšićka ekipa je sa 18 pobjeda završila regularni dio sezone. Dominirala je scenom, a prostor da se dokažu dobile su mlade rukometašice. Posljednja tri meča su veliki bonus za ovaj tim.

– Probaćemo na najbolji način da pariramo Budućnosti. U kom sastavu će doći ne znam, ali znamo da nas čekaju zahtjevne utakmice.

”Plave” naredne sedmice stavljaju tačku na sezonu.

– Još tri utakmice i kraj. Naravno da ćemo sve uraditi kako bi sezonu završili osvajanjem duple krune. Poštujemo protivnika, jer je u ligaškom dijelu sezone pokazao najviše i iskazao kvalitet. Nikoga ne potcjenjujemo, maksimalno ozbiljno čekamo prvi duel sa Levaleom, kazala je Ema Ramusović.

Revanš je 22. maja u Podgorici, a finale Kupa dan ranije na Cetinju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve