Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Počele pripreme za nastavak sezone: U Igalu sanjaju Prvu ligu

Povodom početka priprema klub je organizovao konferenciju za novinare, na kojoj su očekivanja iznijeli predsjednik kluba Dejan Kulinović, sekretar kluba Miloš Bubanja i šef stručnog štaba Marko Vidojević, koji su predočili plan i program rada, kao i prevashodni cilj. Jasno je da u taboru Igala vlada velika euforija za ostvarenjem zacrtanog cilja, a to je plasman u Telekom 1. CFL kroz baraž

”Zimski raspust” je završen. Fudbaleri Igala počeli su pripreme za drugi dio sezone u Amplitudo Drugoj ligi.

Povodom početka priprema klub je organizovao konferenciju za novinare, na kojoj su očekivanja iznijeli predsjednik kluba Dejan Kulinović, sekretar kluba Miloš Bubanja i šef stručnog štaba Marko Vidojević, koji su predočili plan i program rada, kao i prevashodni cilj.

Jasno je da u taboru Igala vlada velika euforija za ostvarenjem zacrtanog cilja, a to je plasman u Telekom 1. CFL kroz baraž.

Igalo će imati sedam kontrolnih utakmica od kojih je prva zakazana 30. januara protiv omladinske selekcije Iskre iz Danilovgrada. Kompletne pripreme biće obavljene u Igalu, a seniorskom pogonu priključeno je i par talentovanih omladinaca koji će se, kroz rad, pokušati nametnuti prvom timu.

Iz opravdanih razloga na prozivci se nijesu pojavili Miloš Radunović, Miloš Perović, Petar Roganović, Nemanja Vlahović i Džon So Li. Ali stiglo je i prvo pojačanje – radi se o devetnaestogodišnjem napadaču Aleksi Marašu koji stiže iz redova Drezge iz Pipera. Klub je takođe dogovorio saradnju sa vezistom Nikolom Mitrovićem, koji dolazi iz redova Željezničara iz Pančeva, a u karijeri je još nastupao za Radnički iz Niša i Tuzlu. U toku su pregovori sa još par pojačanja, a u narednim danima klub će pokušati iste da realizuje.

Klub je sporazumno raskinuo saradnju sa Markom Đukanovićem, Milivojem Mrdakom i Markom Dragašem, a na izlaznim vratima je i Stefan Dajević koji je slobodan u izboru nove sredine.

Sve u svemu, lopta se zakotrljala na stadionu ,,Solila“, a pred izabranicima Marka Vidojevića je veliki rad kako bi se što bolje pripremili pred start drugog dijela sezone Amplitudo 2.CFL.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve