Srijeda, 17 Aprila, 2024
Rubrika:

Pljevljaci krenuli s pripremama: Rudar se opet snašao u posljednjem trenutku

“Rudari” su juče pod Golubinjom, samo 13 dana pred početak nove sezone u Telekom 1. CFL (Rudar 15. avgusta gostuje Jezeru), počeli sa radom predvođeni novim trenerom Vukom Bogavcem. Dugogodišnjem pomoćniku i čovjeku koji je uvijek gasio požar kada je trebalo će ubuduće pomagati još jedna legenda kluba bivši golman Miloš Radanović

Prošle godine su se sakupili par dana pred početak sezone i uz dosta sreće sačuvali prvoligaški status nakon što je takmičarska godina prekinuta zbog virusa korona.

Rudar, Foto: Dnevne novine

A sada opet uz dosta finansijskih problema Rudar je iskopirao prošlogodišnji recept, nepotrudivši se da bilo šta bude bolje. A jedan od naših najtrofejnijih i najstarijih klubova (ove godine napunio 100 godina) sigurno zaslužuje bolje.

Zato je legendarni Damir Čakar, koji je prošle sezone bio alfa i omega, napustio Pljevlja.

“Rudari” su juče pod Golubinjom, samo 13 dana pred početak nove sezone u Telekom 1. CFL (Rudar 15. avgusta gostuje Jezeru), počeli sa radom predvođeni novim trenerom Vukom Bogavcem. Dugogodišnjem pomoćniku i čovjeku koji je uvijek gasio požar kada je trebalo će ubuduće pomagati još jedna legenda kluba bivši golman Miloš Radanović.

I igrački kadar je koliko – toliko riješen novi igrači Rudara su Dejan Kotorac koji se vratio iz Grblja (prošle sezone odigrao 16 utakmica), Orhan Hajrović koji je stigao iz Jedinstva, Danin Talović koji će konačno dobiti šansu u matičnom klubu, te povratnik Milija Golubović koji je prošle sezone igrao za Podgoricu (18 utakmica, jedan gol). “Rudari” su produžili ugovor sa štoperom Predragom Kašćelanom, dok se vode intezivni pregovori oko ostanka Vula Vujačića, povratka Miloša Zečevića i Nemanje Kartala koji su prethodne sezone igrali za Grbalj.

Da podsjetimo, Rudar su napustili Danilo Marković (Dečić), Igor Ćuković, Velizar Janketić (Budućnost), Nikola Stijepović (Sutjeska) i Tijago Faria.

Rudar se ponovo snašao u posljednjem trenutku, ponovo mnogo kasnije u odnosu na sve ostale prvoligaše, tako da je još jedna neizvjesna sezona pred Pljevljacima…

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve