Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Pljačka u Njuport biču: Denis Rodman optužen za krađu kristala ametista (VIDEO)

Ali i Ariana Šah, vlasnici Vibes Hot Yoga, rekli su da su gledali incident na snimicima sigurnosnih kamera

Vlasnici joga studija u Njuport biču u Kaliforniji optužili su bivšu zvezdu NBA Denisa Rodmana da je umješan u dvije navodne pljačke u kojima je ukradena roba vrijedna 3. 500 dolara, uključujući kristal ametista, prenosi Los Angeles Times.

Foto: Latimes.com

Ali i Ariana Šah, vlasnici Vibes Hot Yoga, rekli su da su gledali incident na snimicima sigurnosnih kamera.

Ali je rekao LA Times da je gledao čovjeka kog je identifikovao kao Rodmana, muškarca, ženu i navodnog bivšeg zaposlenog kako ulaze u studio.

Zatim su navodno odvukli pažnju radnici da bi ukrali kristal ametista koji je u to vrijeme bio na prodaji za 2.500 dolara, piše LA Times.

Radnica u smjeni je ispričala da su joj rekli da kristal pripada jednom od njih. “Dali su mi lažne informacije”, rekla je. “Rodman me zamolio da mu pokažem studio”, dodala je.

Ali Šah je za to vreme bio kod kuće gledajući navodnu pljačku na kameri. Šah je rekao LA Timesu da je video kako jedna žena stavlja kristal u torbu.

U međuvremenu, drugi čovjek je pokušao sam da pomakne ametist. Težak kamen mu je ispao na pod, slomio se i ostavio iza sebe svetlucavi trag prašine i stakla čime je učinjena šteta od 5.000 dolara.

Nakon što je incident gledao 20 minuta, Šah je zvao policiju, koja je stigla oko deset minuta kasnije. Kad su stigli na mjesto događaja, četvorka je nestala.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve