Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Plavi u Budvi: Sve ide po planu, još se napadač traži

“Plavi” su se juče iz Podgorice preselili u budvanski hotel Splendid, a duž jadranske obale imaju organizovane treninge i kontrolne utakmice

Baza fudbalera Budućnosti do sedmog februara biće crnogorsko primorje.

Milošević, Foto: MN press

“Plavi” su se juče iz Podgorice preselili u budvanski hotel Splendid, a duž jadranske obale imaju organizovane treninge i kontrolne utakmice.

Rad ekipe svakodnevno nadgleda sportski direktor Zvezdan Milošević koji je zadovoljan prvom fazom priprema.

“Sve ide po planu. Do sada se radilo naporno, ali igrači su to podnijeli kako treba. Nije bilo povreda, osim što je Vukčević tokom utakmice sa Dečićem zadobio problem sa skočnim zglobom, mada srećom nije ništa slomio. Ivanović nije trenirao sa ekipom zbog smetnji sa zubom, ali to nije fudbalska povreda. Svi ostali su u stroju. Momci su profesionalni, daju maksimum, a očekujem da na primorju dodatno podignemo nivo fizičke spreme i uigranosti. Do nastavka prvenstva imaćemo dovoljan broj pripremnih utakmica i vjerujem da ćemo do 18. februara biti u pravoj formi”, rekao je Milošević.

Van ekipe je Dejan Zarubica, koji vuče povredu od jesenas.

“To nas je malo poremetilo. On će biti na poštedi još sedam-osam dana. Vjerovatno ga u punoj snazi nećemo imati do marta”, dodao je prvi operativac podgoričkog kluba.

Budućnost je dosadašnjem dijelu prelaznog roka angažovala golmana Ljubomira Đurovića, štopera Vladana Adžića, bekove Perišu Pešukića i Nikolu Vukajlovića, kao i krilnog napadača Vaska Kalezića.

Sve linije su popunjene, osim vrh ofanzive, gdje trener Mladen Milinković od špiceva ima samo Aleksandra Vujačića sa kojim je saradnja produžena do ljeta.

“Opcija uvijek ima, ali treba izabrati najbolju. Nadam se da ćemo i to uspješno riješiti”, nije Milošević otkrivao detalje oko potencijalnog pojačanja u najisturenijem dijelu tima.

,,Plavi“ će na primorju odigrati mečeve sa Petrovcem, Mornarom, Metalcem iz Gornjeg Milanovca i Bokelja.

Takozvana ,,generalka“ pred početak proljećne polusezone zakazana je za 11. februar protiv Iskre u Danilovgradu.

Podgoričani u drugi dio šampionata ulaze kao apsolutni favoriti za titulu nakon što su jesen završili kao lideri na tabeli, sa osam bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Sutjesku.

Budućnost ima šansu da na kraju sezone osvoji duplu krunu, budući da je izborila plasman u polufinale Kupa, zajedno sa Nikšićanima, Petrovcem i Podgoricom.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve