Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Plavi pojačavaju spoljnu liniju: Dilan Enis na korak od Budućnosti

Igrač koji se odlično snalazi na pozicijama jedan i dva trenutno je član Monaka, ali kako je danas ugovor sa francuskim klubom potpisao bivši košarkaš “plavih” Noris Kol, očekuje se da Enis napusti klub iz Kneževine

Kanadski košarkaš Dilan Enis, nalazi se pred potpisivanjem ugovora sa Budućnosti, saznaje CdM.

Dilan Enis, Foto: Cdm.me

Igrač koji se odlično snalazi na pozicijama jedan i dva trenutno je član Monaka, ali kako je danas ugovor sa francuskim klubom potpisao bivši košarkaš “plavih” Noris Kol, očekuje se da Enis napusti klub iz Kneževine.

Dilan Enis je dobro poznato lice ljubiteljima košarke sa ovih prostora. U sezoni 2017/18. najprije je igrao za Megu, da bi se potom preselio u redove Crvene zvezde.

U pomenutoj sezoni stigao je sa beogradskim klubom do finala plej ofa ABA lige, u kojem je zaustavljen upravo od “plavih”.

U Evropi je još igrao za špansku Morabank Andoru. Prošle sezone je odličnim igrama u Evrokupu u dresu ovog tima izabran u drugu petorku drugog po kvalitetu evropskog takmičenja.

Njegov eventualni dolazak pojačao bi konkurenciju na spoljnim pozicijama u ekipi Petra Mijovića.

Budućnost je odlično startovala u ABA ligi sa pet pobjeda u šest kola (ima i trijumf na parketu Crvene zvezde), dok je u Evrokupu pretrpjela nekoliko nesrećnih poraza na jednu loptu i praktično izgubila šanse za plasman dalje u tom takmičenju.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve