Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Plavi čekaju odličnu Igokeu: Pobjedom krunisati sjajnu polusezonu

Sjutrašnji meč ima veliki značaj za tim Petra Mijovića u borbi za vrh tabele. ''Plavi'' imaju osam pobjeda i poraz od Mege, dok je Igokea upisala devet trijumfa, uz dvije izgubljene utakmice

Budućnost će u ”Morači” dočekati ove sezone sjajnu Igokeu, koja je prije dva dana deklasirala Crvenu zvezdu u Laktašima.

Sjutrašnji meč ima veliki značaj za tim Petra Mijovića u borbi za vrh tabele. ”Plavi” imaju osam pobjeda i poraz od Mege, dok je Igokea upisala devet trijumfa, uz dvije izgubljene utakmice.

– Ispred nas je veoma značajan i zahtjevan način. O kvalitetu Igokee govore njihovi rezultati. Pobijedili su nedavno ubjedljivo Crvenu zvezdu, a dobili su i u Fibinoj Ligi šampiona Turk Telekom i Hapoel Jerusalim. Zbog svega su legitimni kandidati za plej of ABA lige, rekao je trener Petar Mijović.

Budućnost će sjutra biti oslabljena neigranjem suspendovanog Rida i povrijeđenog Popovića, dok je pod znakom pitanja zbog problema sa leđima i nastup Fedora Žugića.

– Ispred nas je težak zadatak, ali i naša riješenost da uspješnu polusezonu krunišemo pobjedom, dodao je Mijović.

Crnogorski šampion neporažen je ove sezone u Podgorici, kada su utakmice u regionalnom takmičenju u pitanju i bez obzira na odličnu formu Igokee, kao favoriti dočekuje sjutrašnju utakmicu, koja će početi u 19 sati.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve