Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Plan Intera se izjalovio: Kavani gleda ka Premijer ligi

Kavani ima opciju da ode u Ameriku, ali ako Njukasl budu preuzeli Saudijci, Kavani bi mogao da prihvati ponudu. U Premijer ligi bi imao priliku da igra u vrhunskoj ligi, uz to, dobio bi željeni novac. "El Matador" je slobodan igrač, ima 33 godine i tvrdi da još nekoliko sezona može da igra na visokom nivou

Plan Intera da se dovede Edinson Kavani se izgleda izjalovio. Urugvajac traži previše novca, ugovor na tri godine, 10 miliona po sezoni, a Inter mu navodno nudi najviše sedam i to do 2023.

Kavani, Foto: Thesun.co.uk

Urugvajac kome se izjalovio plan da ode u Atletiko ili da ostane u PSŽ sada gleda prema Engleskoj.

Ima opciju da ode u Ameriku, ali ako Njukasl budu preuzeli Saudijci, Kavani bi mogao da prihvati ponudu. U Premijer ligi bi imao priliku da igra u vrhunskoj ligi, uz to, dobio bi željeni novac. “El Matador” je slobodan igrač, ima 33 godine i tvrdi da još nekoliko sezona može da igra na visokom nivou.

To bi napravilo problem Interu. Timo Verner, kako pišu mediji u Italiji nije realna opcija, on želi u Liverpul ili eventualno Čelsi, Obamejang za sada nije mogućnost o kojoj razmišljaju, a mladi Kjeza je drugačiji tip napadača.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve