Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Pirlo: Ronaldo vjerovatno sjutra neće početi meč

Juventus želi sjutra pobjedu protiv Specije nakon dva neočekivana remija u prethodnim mečevima. Dobre vijesti za Staru damu su i povratak Kristijana Ronalda koji se konačno oporavio od koronavirusa. Međutim, na današnjoj pres konferenciji Andrea Pirlo je poručio da Ronaldo sutra neće igrati od prve minute protiv Specije

Fudbaleri Juventusa sutra igraju u gostima protiv Spezije utakmicu šestog kola italijanske Serije A.

Pirlo, Foto: Sportsport.ba

Juventus želi sjutra pobjedu protiv Specije nakon dva neočekivana remija u prethodnim mečevima. Dobre vijesti za Staru damu su i povratak Kristijana Ronalda koji se konačno oporavio od koronavirusa.

Međutim, na današnjoj pres konferenciji Andrea Pirlo je poručio da Ronaldo sutra neće igrati od prve minute protiv Specije.

“On vjerovatno neće sjutra igrati od prve minute. Važno je što je ponovo s nama. Znam da je trenirao kod kuće koliko je mogao, ali to nije isto kao kada treniraš s ekipom na terenu. Ima još vremena, ali vjerovatno će ostati na klupi”, rekao je Pirlo i dodao.

“S druge strane Bonući će igrati iako je trenirao odvojeno od ekipe. Kielini nije još spreman i on će ostati u Torinu jer ne želimo ništa rizikovati”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve