Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Pioli ljut na sudiju

Dosuđen penal za londonski tim, uz crveni karton za defanzivca Milana Tomorija, bio je momenat kada je meč praktično riješen

Stefano Pioli (56), trener Milana, smatra da je njegov tim oštećen u porazu od Čelzija 2:0 na svom terenu u Ligi šampiona.

Dosuđen penal za londonski tim, uz crveni karton za defanzivca Milana Tomorija, bio je momenat kada je meč praktično riješen. Pioli smatra da je šampion Serije A oštećen u toj situaciji…

– Rekao sam sudiji što mislim o njemu. Moj engleski nije naročito tečan, ali sam prilično siguran da je znao što mu govorim… Veoma lako je dosudio to što je dosudio. Imali smo šanse da se i poslije toga vratimo. Šteta, imali smo prije početka utakmice osjećaj da je ovo naše veče – objasnio je Pioli.

Milan je vezao dva poraza od Čelzija u LŠ, ali i dalje je sa dobrim šansama za plasman u osminu finala.

– Naša sudbina je u našim rukama. Ako želimo da se i dalje takmičimo, moramo da ostvarimo pobjede u naredna dva meča. I imamo šansu da to uradimo. Ali imamo i teške mečeve u Seriji A, tako da moramo da vratimo energiju – rekao je Pioli.

,,Roso-neri“ naredni meč u LŠ igraju u gostima Dinamo Zagrebu. Ekipe imaju po četiri boda nakon četiri kola i dijele treće mjesto na tabeli grupe E.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve