Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Petrović: Drago mi je što ćemo sezonu završiti na terenu

Iako su dva mjeseca bili odvojeni od terena, fudbaleri Koma u dobrom fizičkom stanju počeli su sa radom, nakon popuštanja mjera

Fudbaleri Koma vrijedno treniraju za nastavak sezone. Zlatičani su nakon uvodnih treninga, koji su poštujući mjere, bili daleko od pravih fudbalskih, radili po grupama, a od nedavno kada je moguće da se trenira normalno, pojačali su intenzitet i sa maksimalnim fokusom spremaju se za finiš sezone, koja je prekinuta zbog pandemije korona virusa.

FK Kom, Foto: Printscreen/YouTube

Iako su dva mjeseca bili odvojeni od terena, fudbaleri Koma u dobrom fizičkom stanju počeli su sa radom, nakon popuštanja mjera.

“Imali smo plan i program rada koji nam je napravio trener Dragićević i zaista moram istaći da su svi to ispoštovali. Vidjelo se na prvom grupnom treningu da su svi u dobrom fizičkom stanju, iako je iza nas nikad veća pauza. Nije bilo lako, u početku je bilo moguće trenirati samo u kućnim uslovima, ali želja nas je tjerala sve da radimo i improvizujemo kako bi održavali kondiciju. Nakon popuštanja mjera, bilo je lakše, tako da od prvog zajedničkog treninga djeluje sve odlično, jer se vidi da je program ispoštovan”, kaže Mihajlo Petrović, štoper Koma.

Fudbalski savez Crne Gore već je donio odluku – sezona u Telekom 1.CFL nastavlja se 30.maja, što znači da fudbaleri, treneri i fudbalski radnici više ne moraju da razmišljaju šta će biti, sada je jasno da će se sezona završiti na terenu.

“U početku je bilo dosta neizvjesnosti, svaki dan stizale su nove informacije. Drago mi je da ćemo ipak imati priliku da na terenu završimo sezonu”, kaže iskusni defanzivac, svjestan da ih čeka pakleni ritam, jer će u mjesec i po biti potrebno da se odigra svih 13 kola.

“Biće teško, taj ritam srijeda – subota do kraja djeluje pakleno. Sigurno da će velika olakšica biti što će se očigledno svi mečevi igrati u noćnim termina i to je dobro, ako se zna kakve su vrućine u Podgorici i uopšte u Crnoj Gori tokom juna i jula”, rekao je Petrović.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve