Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Petrovac započeo pripreme: Prioritet je opstanak u ligi bez baraža

“Nebeskoplavi” će cijelo vrijeme raditi na moru, a prijateljske utakmice će dogovarati u hodu. Vukčević želi da igrači zaborave jesen, jer ih na proljeće čekaju velike bitke

I Petrovac je počeo pripreme za proljeće. “Nebeskoplavi” su krenuli sa Jaza, a cilj koji je postavio trener Nenad Vukčević pred fudbalere je opstanak bez baraža.

Vukčević, Foto: Rtvbudva.me

A tiha želja je plasman u Evropu preko Kupa, jer se Petrovac nalazi u polufinalu sa ekipama Budućnosti, Sutjeske i Podgorice.

Tim stacioniran pod Malim brdom su napustili napadači Boris Kopitović (Tampines Rovers (Singapur)) i Stefan Đorđević, a od novajlija se još niko nije pojavio.

“Na testiranju ćemo da vidimo kakva je forma igrača, ali vjerujem da su momci spremni i orni. Kopitović je otišao u inostranstvo, a Đorđević je prestao da trenira zbog privatnih obaveza, tako mi je rekao”, rekao je trener Petrovca Nenad Vukčević.

“Nebeskoplavi” će cijelo vrijeme raditi na moru, a prijateljske utakmice će dogovarati u hodu. Vukčević želi da igrači zaborave jesen, jer ih na proljeće čekaju velike bitke.

“Prioritet je da ostanemo u ligi bez baraža, a za mene je najbitnije da što prije uđemo u ozbiljan rad i da dovedemo pojačanja na vrijeme”, rekao je Vukčević, koji razmišlja o masovnijem takmičenju…

“Kup uvijek donosi iznenađenja. To nekako mjerkamo iz drugog plana. U konkurenciji Budućnosti, Sutjeske i Podgorice smo autsajderi, ali bićemo spremni da budemo iznenađenje ako nam se ukaže prilika”, podvukao je Vukčević svjestan da samo osvajanjem Kupa Petrovac može u Evropu.

Petrovac je u prvom dijelu sezone na 19 utakmica osvojio 18 bodova, sigurna zona je udaljena tri boda, dok je posljednje mjesto koje vodi u Drugu ligu daleko pet bodova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve