Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Petrovac s minimalnom prednošću očekuje revanš baraža: Još 90 minuta do cilja

Nebo plavi ostvarili su pobjedu protiv Arsenala na svom terenu, ali ne kao što su priželjkivali bez primljenog gola.

Petrovac je u prvom meču baraža uspio da donekle ostvari cilj.

”Nebo plavi” ostvarili su pobjedu protiv Arsenala na svom terenu, ali ne kao što su priželjkivali bez primljenog gola.

Tivćani su u finišu prvog dijela igre uspjeli sa bijele tačke, preko Manojlovića da dođu do pogotka, ali je Petrovac u finišu ”iščupao” trijumf, tako da revanš svakako dočekuje sa određenom prednošći.

– Taj prvi meč je iza nas. Maksimalno smo fokusirani na revanš, odnosno posljednjih 90 minuta sezone. Svjesni smo šta nosi taj meč, tako da maksimalno radimo i spremamo se da u Tivtu budemo na što većem nivou – kazao je Ivan Mijušković, univerzalac Petrovca.

Petrovac je dugo bio ”fenjeraš”, zatim je u finišu iskoristio loš niz Titograd, preskočio ga i sada kroz baraž mora braniti status prvoligaša. Svjesni su u timu Petrovca da im u 90 minuta meča staje cijela sezona…

– Ta utakmica je izuzetno specifična. Arsenal, naravno, vidi svoju šansu, ali mi treba da opravdamo očekivanja i pokažemo da smo bolji i u revanšu. Svjesni smo da neće biti lako, da je Arsenal neugodan, da nas čeka i težak teren u Tivtu, ali pored svega nadam se da ćemo pokazati da nam je mjesto u eliti i da tu ne treba ostavljati nikakvu dilemu, jasan je Mijušković.

Ipak, nekadašnji univerzalac Mladosti, Bokelja, Grblja i Dečića svjestan je da je oprez obavezan.

– Nema opuštanja. Imamo minimalnu prednost, ali moramo gledati na revanš kao da je 0:0. Vjerujem da smo bolji i da to možemo dokazati, naglasio je Mijušković.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve