Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Petrovac čeka senzaciju iz Tuzi: Želimo da pokažemo da nam nije mjesto na dnu tabele

Ekipa se vratila treninzima, a danas se vraća utakmicama – prva poslije pauze je vrlo inspirativna, budući da pod Malo brdo stiže neočekivani lider, ekipa Dečića

U Petrovcu su se nagomilali problemi, rezultatski i finansijski, ekipa je bila u štrajku, ali je svjetlo na kraju tunela počelo da se nazire kada je igračima uplaćen dio dugovanja.

Sutjeska i Dečić, Foto: FK Dečić

Ekipa se vratila treninzima, a danas se vraća utakmicama – prva poslije pauze je vrlo inspirativna, budući da pod Malo brdo stiže neočekivani lider, ekipa Dečića.

“Finansijska situacija je bolja nego što je bila, tako da sada možemo potpuno da se okrenemo terenu. U goste nam dolazi Dečić, ekipa koja je hit prvenstva i igra odličan fudbal. Predvodi ih jedan od najboljih trenera naše lige, Edis Mulalić, i znajući njega siguran sam da neće dozvoliti opuštanje zbog činjenice što igraju prvi i posljednji na tabeli”, kazao je Marko Marković.

U kolikoj je Petrovac krizi govori podatak da je već četiri kola bez postignutog pogotka i bez boda. Ukupno ima samo dva iz sedam mečeva.

“Želimo da konačno pokažemo da nam nije mjesto na dnu tabele. Nadam se prvoj pobjedi u sezoni, iako smo svjesni da nas čeka pakleno težak zadatak. Zaslužujemo bolju poziciju na tabeli i vjerujem da ćemo od ovog kola biti bolji iz meča u meč”, naveo je Marković.

Dečić želi da start drugog kruga dočeka kao lider.

“Očekuje nas teška utakmica protiv Petrovca. Znamo da nijesu najbolje otvorili sezonu, ali sigurno je da je to dobra ekipa, ima dosta igrača koji igraju zajedno nekoliko godina, tako da neće biti lako, bez obzira što to možda pokazuje tabela”, upozorava Adrijan Rudović, štoper Dečića, koji je bio u Petrovcu, gdje nije dobio pravu šansu.

Dečić će nakon pauze nastojati da nastavi gdje je stao – Tuzani sada žele brejk pod Malim brdom, kako bi jasno pokazali na kraju prvog kruga da su tim koji može svakog da dobije, pa ne čudi što su na vrhu.

“Uspjeli smo da se osvježimo i oporavimo nakon jakog ritma utakmica. Nadam se da ćemo nastaviti u ritmu u kojem smo bili prije pauze, tako da očekujem pozitivan rezultat. Vlada zaista dobra atmosfera, imamo sjajnu energiju i sve su to aduti za još jedan dobar učinak”, naglasio je Rudović.

Utakmica će početi u 15 sati.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve