Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Peto pojačanje: Trej Luis potpisao za Mornar

Luis je lani nosio dres izraelskog Makabi Rišona u kojem je po meču prosječno bilježio 14,3 poena. Po dolasku iz Amerike u Evropu, Luis je najrpije igrao godinu i po za njemački Bajrot i polusezonu u Ulmu

Američki bek šuter Trej Luis peto je pojačanje Mornara, objavio je klub iz Bara.

Luis je lani nosio dres izraelskog Makabi Rišona u kojem je po meču prosječno bilježio 14,3 poena.

Po dolasku iz Amerike u Evropu, Luis je najprije igrao godinu i po za njemački Bajrot (14,6 poena, tri skoka, dvije asistencije po meču), i polusezonu u Ulmu (11,6p, 1,8sk, 2,1as).

U februaru 2018. godine je otišao u francuski Burž (17,2 poena, 3,2 skoka i 3,9 asistencija). U ljeto 2018. godine je igrao ljetnju ligu za Jutu, sa kojom je potom potpisao i ugovor, ali nije zaigrao u NBA, jer su ”džezeri” raskinuli ugovor, pa je zaigrao u razvojnoj ligi za Solt Lejk Siti stars.

Godinu nakon toga se vratio u Evropu, ponovo u Francusku, jer je pretprošlu proveo sezonu igrajući za Gravelin, sa prosjekom od 14 poena, 3,8 skoka i 2,7 asistencije po meču.

Podsjetimo, Mornar je dosad ozvaničio dolazak centra Gligorija Rakočevića, beka Korija Dejvisa, te krilnih centara Strahinje Mićovića i Milije Mikovića.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve