Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Pešić: Sljedeće sezone ćemo osvojiti titulu

Posljednji neuspjeh u sezoni stigao je sinoć, kada su Nikola Mirotić i društvo izgubili finale španske Endesa lige od Baskonije 69:67. Uprkos razočaravajućim rezultatima, Pešić je optimista za iduću sezonu, ali ostaje da se vidi hoće li ostati na klupi katalonskog giganta

Iza košarkaša Barselone je sezona za zaborav – od tri moguća domaća trofeja, izabranici Svetislava Pešića nisu osvojili nijedan, iako su prošlog ljeta uložili značajna sredstva u dovođenje zvučnih pojačanja.

Pešić, Foto: Kurir.rs

Posljednji neuspjeh u sezoni stigao je sinoć, kada su Nikola Mirotić i društvo izgubili finale španske Endesa lige od Baskonije 69:67.

Uprkos razočaravajućim rezultatima, Pešić je optimista za iduću sezonu, ali ostaje da se vidi hoće li ostati na klupi katalonskog giganta.

“Ova ekipa ima kontinuitet, ima budućnost, ima karakter i ima ono što je potrebno za osvajanje titula. Ali u košarci ne igrate pet protiv nula, igrate protiv drugih timova. Izgubili smo meč ​​koji smo želeli da pobijedimo. Razočarani smo i vrlo tužni, ali znamo možemo da igramo bolje i siguran sam da ćemo sljedeće sezone napraviti korak naprijed i osvojiti titulu,” rekao je Pešić.

Srpski stručnjak je sportski podnio poraz od čete našeg Duška Ivanovića.

“Bila je to posljednja utakmica, vrlo intenzivna, i mi smo mogli da pobijedimo. Međutim, u ovakvim situacijama postoje neke stvari koje ne možete da promijenite. Moramo da čestitamo našem protivniku, Baskoniji, sjajnom timu koji je pokazao dobru košarku”, zaključio je Kari.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve