Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Pešić: Prezadovoljan sam novom pobjedom

Ovo je druga pobjeda Katalonaca zaredom protiv istog rivala nakon što su ih u Kupu kralja pre dvije nedjelje savladali rezultatom 90:92.

Trener Barselone Svetislav Pešić bio je prezadovoljan posle pobjede svog tima nad Real Madridom 77:70 u 24. kolu Evrolige.

Foto: Sportklub.rs

Ovo je druga pobjeda Katalonaca zaredom protiv istog rivala nakon što su ih u Kupu kralja pre dvije nedjelje savladali rezultatom 90:92.

“Nadamo se da ćemo odigrati još mnogo ovakvih utakmica. Bio je ovo važan meč za plasman u plej-of. Oni su jedan od najboljih napadačkih timova u Evropi, veliki individuani talenat, ali mi smo bili konstantni, bez padova. Dali su nam samo četiri poena u kontrama, što je važan podatak, ključ utakmice. Kontrolisali smo skok“, rekao je Pešić, čiji je tim sada na petom mjestu sa skorom 15-9, koliko ima i četvrtoplasirani Efes.

Ante Tomić upisao je 22 poena, 13 skokova i 3 asistencije.

“Tomiću je na njegovoj poziciji potrebno da pokupi koji skok u odbrani kako bi dobio na samopouzdanju. On je igrač koji posjeduje kvalitet, razume košarku i taktiku i koji ima m..a“, rekao je Pešić.

https://twitter.com/FCBbasket/status/1101605495020892166

Trener Real Madrida Pablo Laso ističe da je očekivao tešku utakmicu.

“Napravili smo dosta dobrih stvari, ali oni su kaznili naše greške. Borili smo se do kraja i, iako nijesam srećan zbog poraza, imamo i pozitivnih aspekata ovog meča. Ostalo je još šest kola, cilj nam je da zadržimo prednost domaćeg terena“, kaže Laso, čiji tim je treći na tabeli sa skorom 18-6.

U sledećem kolu Real dočekuje Fenerbahče, a Barselona gostuje Efesu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve