Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Pešić: Budućnost izuzetna u napadu

Katalonci su opravdali ulogu favorita (95:83), ali je ABA šampion pružio žestok otpor uprkos izostanku Goge Bitadzea, Erla Klarka i Suada Šehovića

Trener Barselone Svetislav Pešić pohvalio je igru Budućnosti u međusobnom susretu koji je sinoć odigran u sklopu 29. kola Evrolige.

Foto: Kurir.rs

Katalonci su opravdali ulogu favorita (95:83), ali je ABA šampion pružio žestok otpor uprkos izostanku Goge Bitadzea, Erla Klarka i Suada Šehovića.

“Budućnost je odigrala čvrsto, odlično i planski. Bilo je teško ispratiti je energetski u prvom poluvremenu. Imali smo 24 asistencije, mnogo šuteva za dva ili tri poena, ali odbrana je bila vrlo loša. I mi i oni imali smo dobre procente šuta. Budućnost je igrala izuzetno napadački. Defanziva koju smo igrali nije bila na nivou realnog kvaliteta moje ekipe i zato mi je krivo”, rekao je popularni Kari.

Adam Hanga je sinoć bio najbolji igrač Barselone.

“Budućnost Voli je došla ovdje rasterećena, spremna da se bori. Nijesmo očekivali ovako težak meč, ali smo se borili i zaista smo zadovoljni ovom pobjedom. Obezbijedili smo peto mjesto i odradili posao. Za mene je ovo posebno bilo bitno, jer su iza mene teške sedmice, kada nijesam igrao”, izjavio je Hanga.

Barselona će u posljednjem kolu regularnog dijela sezone ugostiti Himki.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve