Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Perišić odabrao igrače za UEFA razvojni turnir

UEFA Razvojni turnir održaće se naredne sedmice, od 19. do 24. aprila u Zenici. Na turniru, osim naše selekcije, učestvuju i Bosna i Hercegovina, Litvanija i Gvajana

Selektor kadetske reprezentacije Crne Gore Goran Perišić objavio je spisak igrača na koje računa za UEFA Razvojni turnir u Bosni i Hercegovini.

Perišić je pozvao 22 igrača – golmani: Stefan Nenezić (Budućnost), Ivan Božinović (Grbalj), Vuk Dragović (Čukarički); odbrana: Danilo Pejović (Kom), Bodin Tomašević, Lazar Maraš, Zarija Kumburović (Budućnost), Bojan Damjanović (Sutjeska), Miloš Vračar (Podgorica), Lazar Šekularac (Jezero); vezni red: Stefan Đukanović, Danilo Vukanić, Vasilije Adžić, Marko Perović, Andrej Camaj (Budućnost), Andrija Bulatović (Kom), Nemanja Radević (OFK Titograd), Filip Perović, Vuk Popović (Zeta), Dino Kolenović (Nirnberg, Njemačka); napad: Marko Tadić (OFK Titograd), Milan Ajduković (Grafičar, Srbija).

UEFA Razvojni turnir održaće se naredne sedmice, od 19. do 24. aprila u Zenici. Na turniru, osim naše selekcije, učestvuju i Bosna i Hercegovina, Litvanija i Gvajana.

U prvom kolu, 19. aprila od 16 časova, Crna Gora će igrati sa Litvanijom, u drugom, koje je na programu 21. aprila od 12 časova sa Gvajanom i u trećem, 24. aprila od 14 časova, sa Bosnom i Hercegovinom.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve