Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Peri u centru pažnje američke javnosti: UFC borac nokautirao pijanog muškarca

Peri je ušao u sukob sa pijanim muškarcem, kojeg je nakon kraće prepirke nokautirao. Nakon što se snimak proširio društvenim mrežama, Peri je objasnio zašto je tako postupio

Američki MMA borac Majk Peri jedan je od aktera incidenta koji se zbio ispred jednog bara u Orlandu.

Peri, Foto: Mmanews.com

Peri je ušao u sukob sa pijanim muškarcem, kojeg je nakon kraće prepirke nokautirao.

Nakon što se snimak proširio društvenim mrežama, Peri je objasnio zašto je tako postupio.

“Prije ovoga je on mene udario, što mislite zašto su ljudi ovo počeli da snimaju? Pokušao sam da se izmaknem, ali me je udario stisnutim šakama. Nije prestao da me proganja i zato sam odlučio da završim priču, bacio sam kroše sekundu prije nego je skrenuo pogled. Mogao sam ga na podu udarati do smrti, ali sam se udaljio i pričao s policijom”, rekao je Peri i dodao:

“Svi vi koji mislite da ste nekad učinili nešto za mene, vjerujte da ćete se opeći ako se igrate s vatrom. Ako poštujete moj privatni prostor, sve se može srediti razgovorom. Ja sam najiskrenija osoba koju poznajem, osuđujte me koliko god želite vi plačljivi licemjeri. U redu je kada me neko udari, a nije kada ja uzvratim?”, jasan je bio Peri.

Ovaj 28-godišnjak je pod ugovorom sa UFC-om, najboljom MMA organziacijom, a u dosadašnjoj karijeri upisao je 12 pobjeda i šest poraza.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve