Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Peković: Bod protiv Podgorice nije mala stvar

Podgorica je uz Dečić i dalje jedina ekipa bez poraza

Malo dobrog fudbala na ,,Trešnjici” u duelu zahuktalih timova Zeta i Podgorica odigrali su neriješeno u jednom od derbija šestog kola Telekom 1. CFL (1:1), što je ishod koji može da zadovolji oba tima.

Peković, Foto: Pobjeda.me

“Tvrda, prava takmičarska utakmica, pogotovo u prvom poluvremenu. Vjetar u leđa nam je bio crveni karton Podgorice, ali to je ekipa koja je znala što hoće, znalački se branila i čekala šansu iz kontri. Dočekala ju je u jednoj situaciji poslije niza naših grešaka, ali na kraju smo trud i želju naplatili pogotkom Jamoe. Bod protiv lidera nije mala stvar, iako smo željeli tri”, rekao je trener Zete Dejan Roganović.

Podgorica je uz Dečić i dalje jedina ekipa bez poraza.

“Od početka nijesmo uspjeli da pronađemo svoj ritam. Pred kraj poluvremena dobili smo crveni karton, što je dosta uticalo na igru. Ipak, u drugom poluvremenu smo bili maksimalno disciplinovani i odgovorni, a vrlo je teško biti sa igračem manje cijelo poluvrijeme. Uprkos tome, nijesmo im dozvolili mnogo šansi, a uspjeli smo da postignemo pogodak. Primili smo ga pred kraj, ali ne možemo da budemo nezadovoljni s obzirom na to kako se razvijala situacija na terenu. Odnos momaka je za svaku pohvalu”, naveo je trener Milorad Peković.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve