Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Pejović: Pokazali smo moral i karakter

Podgorica je ostavila pozitivan utisak sudeći po igri, zbog čega je iskusni stručnjak imao razloga za zadovoljstvo

Podgorica je dočekala prvoligašku premijeru, na kojoj nije razočarala, već je ostavila pozitivan utisak protiv Petrovca pod Malim brdom, gdje je osvojila veliki, istorijski bod. Prošlogodišnji šampion Druge lige, tako je na pravi način zakoračio u Prvu ligu i pokazao da očigledno u eliti neće biti epizodista…

Pejović, Foto: Cdm.me

“Rano je za prognoze i najave, ne može se nakon jednog kola, odnosno meča izvlačiti zaključak. Definitivno je da se pokazalo tačnim kada kažem da ova ekipa ima moral, karakter, a iz toga će sigurno izaći i kvalitet”, kazao je Vojislav Pejović, trener Podgorice.

Podgorica je ostavila pozitivan utisak sudeći po igri, zbog čega je iskusni stručnjak imao razloga za zadovoljstvo.

“Utisak sa prvoligaške premijere je pozitivan. Igrači su dali maksimam, borili su se, pokazali da mogu da se nose i sa jakim rivalom i svakako da moram biti zadovoljan”, naglasio je Pejović, a zatim analizirao meč u kojem je njegova ekipa, možda i očekivano imala lošiji početak.

“Činjenica da igramo prvi put u eliti, za mnoge i prvi meč pod reflektorima, sve je to uticalo i donijelo neki dodatni pritisak. Zbog svega toga lošije smo ušli u meč i prvih dvadesetak minuta djelovali ispod nivoa. Ali, i rano primljeni gol nije nas poremetio, vratili smo se na pravi način, odmah uspjeli da izjednačimo. U nastavku odigrali dobro, čak u posljednjih 15 minuta imali dva-tri puta priliku da preokrenemo”, naglasio je Pejović.

U Podgorici nema mnogo euforije, već se razmišlja o narednom meču, a koji će takode biti specifičan. Podgorica prvi put igra u ulozi domaćinan i to u gradskom derbiju dočekuje Budućnost.

“Petrovac je ozbiljna ekipa, koja već 13 godina igra Prvu ligu. Nadam se da ćemo dobro izdanje protiv Petrovca potvrditi protiv Budućnosti. Svjesni smo da neće biti lako, ali ćemo nastojati da podignemo nivo igre i ostavimo dobar utisak i pokažemo da možemo da igramo sa svima”, istakao je Pejović.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve