Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Pejović: Ostati u ligi i afirmisati što više mladih igrača

Kroz veliki broj treninga i kontrolnih utakmica, Lješkopoljci uigravaju tim i traže najbolju postavu za premijerno kolo protiv Petrovca pod Malim brdom

Fudbaleri Podgorice još nijesu na vrhuncu forme, ali trener Vojo Pejović zadovoljan je kako se ekipa razvija. Debitant u elitnom karavanu pretrpio je tokom ljeta mnogo promjena u igračkom kadru i u novu sezonu ulazi sa poprilično izmijenjenim timom.

Foto: Cdm.me

Kroz veliki broj treninga i kontrolnih utakmica, Lješkopoljci uigravaju tim i traže najbolju postavu za premijerno kolo protiv Petrovca pod Malim brdom.

“Zadovoljan sam, momci rade profesionalno, imaju volju i želju, nemam šta da zamjerim. Rastemo kao ekipa i vjerujem da ćemo do početka prvenstva biti na nivou željene forme”, rekao je Pejović, koji nastavlja:

“Odavno smo u pripremama, trenirali smo jako i igrači su fizički spremni. Do 3. avgusta ćemo akcenat staviti na dodatno uigravanje tima. Kroz prijateljske mečeve je to izgledalo dosta dobro, ali prave odgovore o našim mogućnostima daće takmičarske utakmice. Imamo malih problema sa povredama Vučićevića i Božanovića, ali dok oni ne budu potpuno spremni tu su momci koji mogu da odgovore zahtjevima stručnog štaba”, dodao je iskusni strateg.

Podgorica je debitant u prvoligaškom karavanu. Samim tim, ima veće obaveze poručuje Pejović.

“Pred nama je dvostruki zadatak- prvo da ostanemo u ligi, a drugo da stvaramo ekipu, što više mladih igrača da afirmišemo.Teško to ide jedno sa drugim, ali potrudićemo se da u istorijskoj godini za nas ispunimo klupske ciljeve “, naglašava kormilar Podgorice.

Lješkopoljci su tokom prelaznog roka doveli gotovo kompletnu startnu postavu.

Na DG Arenu stigli su golman Vuksanović, te fudbaleri Maraš i Šćekić iz Bokelja, dvojac iz Rudara – Golubović i Mećinović, kao i vezista Vujović iz Lovćena, Zvrko iz Iskre, te napadača Kordić i Sekulić koji su prethodno nosili dres Sutjeske odnosno Titograda.

“Mercato” još nije zatvoren…

“Zadovoljan sam timom koji imam, pojačanjima koja su došla. Uglavnom su to mlađi igrači koji imaju svoje navike, ali svakim danom se sve bolje uklapaju u sistem. U suštini smo doveli sve što nam je trebalo, a ostala je još mogućnost da angažujemo lijevog beka jer smo na toj poziciji deficitarni”, zaključio je Pejović.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve