Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Pejović: Momci se ponašaju profesionalno, nijesmo još krenuli da radimo jako

Nekoliko fudbalera je napustilo klub, u međuvremenu su angažovana pojačanja, a sve to je razlog ranijeg početka trenažnog procesa

Prošlo je sedam dana od početka priprema Podgorice, nije mnogo, ali je dovoljno za prvi utisak trenera Vojislava Pejovića. Ekipa iz Lješkopolja, koja je do skoro nosila ime Mladost, pretrpjela je promjene u odnosu na sastav koji je ostvario istorijski, premijerni, ulazak u prvoligaško društvo.

Foto: Cdm.me

Nekoliko fudbalera je napustilo klub, u međuvremenu su angažovana pojačanja, a sve to je razlog ranijeg početka trenažnog procesa.

“Momci se ponašaju profesionalno, ispunjavaju obaveze, primjetan je dobar voljni momenat i sa te strane sam zadovoljan. Nijesmo još krenuli da radimo jako, prva sedmica je neka vrsta zagrijavanja za ono što nam predstoji. Došli su neki novi momci sa kojima se upoznajemo, uklapaju se u sistem treninga, vremenom će se uklopiti i u sistem igre koji gajimo. Za sada nema ni povreda. Sve ide svojim tokom”, rekao je trener Pejović.

Nova lica na “DG areni” su Šaleta Kardić, Balša Sekulić, Milija Golubović i Luka Maraš.

Tu je i Darko Đajić, korpulentni štoper (visok 193 cm), rođen u Beranama, ali sa državljanstvom Bosne i Hercegovine, čiji je dres nosio u omladinskoj selekciji.

“Vidjećemo narednih dana do konačne odluke. U potrazi smo za lijevim bekom i eventualno još jednim centralnim veznim poručio je Pejović.”

Fudbaleri Podgorice u Lješkopolju imaju odlične uslove za rad, što znači da odlazak na bazične pripreme nije nužan po svaku cijenu.

“Razmislićemo da negdje putujemo na pripreme, budući da kod kuće imamo sve što nam je potrebno za rad. Odlazak na planinu može da dođe u obzir samo ako tamo budemo imali adekvatne protivnike za kontrolne utakmice. U suprotnom, nećemo mijenjati naš ambijent. U srijedu ćemo odigrati prijateljski meč protiv Zete na svom terenu. Šansu će dobiti svi igrači i igraćemo sa dva tima po 45 minuta. Do početka prvenstva vjerujem da ćemo biti spremni fizički i igrački. Ovo je za nas veliki izazov jer prvi put naš klub igra u eliti. Iskreno se nadam da ćemo biti uspješni”, zaključio je Pejović.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve