Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Peh za Podgoricu: Golubović pokidao ligamente koljena u prijateljskom meču

Na samom početku prijateljskog meča sa Adrijom, nekadašnji mladi reprezentativac je nezgodno stao, a zbog problema sa koljenom odmah je zatražio izmjenu. Pregledi su pokazali da je pokidao prednje ukrštene ligamente koljena. Operacija je neizbježna, potom ga čeka duga rehabilitacija

Mrlju na dosadašnji dio priprema fudbalera Podgorice bacila je povreda Milije Golubovića za kojeg je sezona završena.

Golubović, Foto: Portalanalitika.me

Na samom početku prijateljskog meča sa Adrijom, nekadašnji mladi reprezentativac je nezgodno stao, a zbog problema sa koljenom odmah je zatražio izmjenu. Pregledi su pokazali da je pokidao prednje ukrštene ligamente koljena. Operacija je neizbježna, potom ga čeka duga rehabilitacija.

“Veliki peh za Golubovića. On je prvotimac, dobro je radio, ali nije imao sreće sa povredom. Već radi vježbe pred operaciju. Vjerujem da će se uspješno oporaviti i jači vratiti na teren. Ostali smo bez bitnog igrača i probaćemo da nađemo zamjenu na poziciji zadnjeg veznog”, rekao je trener Vojislav Pejović.

Nije to jedini kadrovski problem prvoligaša sa “DG arene”.

“Čelebić je operisao prepone, to je problem koji je imao i jesenas. Njegov povratak očekujemo za mjesec”, dodao je kormilar debitanta u elitnom rangu.

Ostali igrači su u stroju. Pejović je zadovoljan nakon nešto više od dvadeset dana rada.

“Razvijamo se u željenom pravcu. To su pokazale i dosadašnje kontrolne utakmice. Doveli smo golmana Mića Perovića, Zivkovića iz Titograda, štopera Marjanovića iz Grafičara, a prvom tim je priključen i Gazivoda iz naše filijale. Treniraju kvalitetno i uklapaju se u naš sistem. Ima još dovoljno vremena do početka proljećne polusezone i vjerujem da ćemo u pravoj formi dočekati borbe u oba takmičenja”, zaključio je Pejović.

Naredni prijateljski meč fudbaleri Podgorice igraju u nedjelju protiv Dečiča u Tuzima.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve