Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Pavlićević napustio Benfiku: Od ljeta u Vojvodini, na proljeće u Kabelu

Devetnaestogodišnji vezista među "lale" dolazi iz lisabonske Benfike, čiji je član bio od ljeta 2018. godine kada je posredstvom agenta Dejana Vukadinovića realizovao transfer iz Titograda

Nekadašnji omladinski reprezentativac Crne Gore Petar Pavlićević, novije fudbaler Vojvodine, s tim što će do kraja sezone biti pozajmljen srpskom drugoligašu po imenu Kabel.

Pavlićević, Foto: Record.pt

Devetnaestogodišnji vezista među “lale” dolazi iz lisabonske Benfike, čiji je član bio od ljeta 2018. godine kada je posredstvom agenta Dejana Vukadinovića realizovao transfer iz Titograda.

U portugalskom velikanu nije dobio šansu da zaigra za prvi tim, već samo za mlađe selekcije, što je i bio jedan od razloga da promijeni sredinu.

Izabrao je klub iz Novog Sada koji je mnogim mladim fudbalerima trasirao put ka uspješnoj karijeri. Predsjednik Vojvodine Vojislav Gajić izrazio je zadovoljstvo zbog angažovanja Pavlićevića, budući da je riječ o talentovanom igraču sredine terena, koji je od čelnika “lala” prepoznat kao zalog za budućnost.

Od hitronogog Podgoričana se očekuje da napreduje i ostavi trag na stadionu “Karađorđe”, ali će prije toga polusezonu provesti u dresu Kabela jer je Vojvodina u poodmakloj fazi priprema.

Pavlićević je rođen 10. maja 2000. godine, ponikao je u Budućnosti, a u Novom Sadu ima priliku da se nametne selektoru naše mlade reprezentacije Miodragu Vukotiću.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve