Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Pavlićević napušta Sutjesku: Imali smo sve, ali ne i adekvatnu podršku

iz grada čelika i piva stižu informacije koje sigurno neće obradovati navijače Sutjeske koja je do pauze zbog korona virusa imala rezultate iz snova. Nikola Pavlićević će napustiti klub na kraju sezone, ukoliko se ona nastavi

Jedini stranci Draško Knežević i Ismet Sejfić su dobili dozvolu da se vrate kućama, ali uz dogovor da se stave na raspolaganje ukoliko se sezona nastavi…

Pavlićević, Foto: Druga.aba-liga.com

Međutim, iz grada čelika i piva stižu informacije koje sigurno neće obradovati navijače Sutjeske koja je do pauze zbog korona virusa imala rezultate iz snova. Nikola Pavlićević će napustiti klub na kraju sezone, ukoliko se ona nastavi.

“Razlaz je bio neminovan, a sada je samo ubrzan”, rekao je Pavlićević koji sa upravom kluba nije našao zajednički jezik kada je u pitanju finansijski dio.

“Iskreno mi je žao što jedan sjajan projekat koji je započet prošle sezone nije priveden kraju, jer je Sutjeska imala potencijal da se pozicionira na regionalnoj i evropskoj košarkaškoj mapi. Imali smo sjajnu atmosferu, pozitivnu energiju, vrhunske rezultate, ali ne i adektavnu podršku. Sada ću malo da odmorim, nastavim sa individualnim radom, a zatim izaberem novu sredinu za sezonu koja slijedi”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve