Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Pavićević: Želio sam dati šansu drugim igračima i izgubili smo ritam

Ipak, uprkos neuspjehu, Barani su izborili mjesto u grupnoj fazi ovog takmičenja jer su prije četiri dana u Lisabonu slavili sa 28 poena razlike

Kritikovao je svoje izabranike trener Mornara Mihailo Pavićević nakon neočekivanog poraza od Benfike u “Topolici” 82:71, u revanšu kvalifikacija za Fibinu Ligu šampiona.

Pavićević, Foto: KK Mornar/MEDIA Pro

Ipak, uprkos neuspjehu, Barani su izborili mjesto u grupnoj fazi ovog takmičenja jer su prije četiri dana u Lisabonu slavili sa 28 poena razlike.

Mornar je revanš otvorio dobro, dobio prvu četvrtinu 28:21, ali je onda uslijedio pad.

“Želio sam da dam drugim igračima šansu, ali tada smo izgubili ritam i već na prvom tajm autu u drugoj četvrtini sam opomenuo igrače zbog toga. Izgubili smo ritam u napadu, izgubili smo ga u odbrani… U Lisabonu smo imali samo osam izgubljenih lopti tokom cijele utakmice a samo u prvom poluvremenu danas decet“, rekao je Pavićević na konferenciji za medije.

U jednom trenutku se činilo da bi i plasman dalje mogao da bude doveden u pitanje.

“Bilo je kritično kada je Benfika povela sa 16 razlike jer smo je razigrali lošom odbranom i bili su u usponu a mi van ritma. Situacija nije izgledala optimistički ali smo se srećom u tim trenucima trgli, zaigrali odbranu“, prokomentarisao je Pavićević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve