Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Pavićević: Želimo prvo mjesto, Mornar se nikog ne plaši

Barani su lako pobijedili Igokeu u derbiju, a Pavićević je bio ushićen nakon meča

Mornar želi titulu u ABA ligi, kaže trener Mihailo Pavićević.

Barani su lako pobijedili Igokeu u derbiju, a Pavićević je bio ushićen nakon meča.

– Mi smo shvatili mnogo ozbiljno ovu utakmicu i vidjeli ste i sami da smo imali kontrolu veći dio meča. Možda u početku nije bilo kako smo se dogovorili i bio je pad u četvrtoj četvrtini kod velikog vođstva. Ali vratili smo se i završili posao onako kako nama odgovara”, poručio je trener Barana i nastavio:

– Ja sam rekao igračima na čestitci za Novu godinu – više nazad nema. Nismo simpatična ekipa iz Bara. Više se ne plašimo nikog. Ekipa koja se s pravom bori za prvo mjesto. Nema više fajnl fora. Ja sam takav trener. Nema nikakve lažne skromnosti. Mi ističemo kandidaturu za prvo mjesto. Vidjećemo oćemo li uspjeti, ali javno ističemo kandudaturu za prvo mjesto u Aba ligi, poručio je Pavićević.

Mornar je ovom pobjedom sačuvao prvo mjesto.

– Ovo je bilo bitno protiv konkurenta za visok plasman da ne dozvolimo poraz kući. To je ostvareno, arhivirano. Sljedeća utakmica je protiv Zadra. Imamo mali problem oko termina odigravanja. Zakazana je za nedjelju u 21, a nama je izašao raspored Evrokupa, treba da igramo u utorak veče u Las Palmasu. Mi nemamo teoretske šanse da stignemo do tamo. Mi smo tražili da igramo ranije, ali i Zadar ima zaostale utakmice. Pojavila se mogućnost da u nedjelju odigramo utakmicu u 12 sati. Kako bi uhvatili let u Beograd, Frankfurt, Madrid i kako bi na kraju stigli u Las Palmas da igramo u utorak veče. Nadam se da će komesar ABA lige shvatiti situaciju i zamijeniti nam termin sa Megom. Zna se da ekipe koje igraju u Evorligi, konkretno Zvezda, ima pravo da bira najbolje ekipe, a zatim idu ekipe iz Evrokupa, pa se nadam da će nam izaći u susret.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve