Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Pavićević zadovoljan: Pritisak nas je sputao, ali smo pronašli pravu petorku da riješi utakmicu

Naš vicešampion je zadržao šanse za plej-of, kolo prije kraja, u meču u kojem je imao šest poena deficita u trećem minutu posljednje četvrtine

Mihailo Pavićević, trener Mornara, istakao je važnost pobjede Mornara nad Krkom 82:73, u 21. kolu ABA lige u Baru.

Pavićević, Foto: Mornar/Media pro

Naš vicešampion je zadržao šanse za plej-of, kolo prije kraja, u meču u kojem je imao šest poena deficita u trećem minutu posljednje četvrtine.

“Čestitam igračima na vrlo bitnoj pobjedi. Pritisak nas je sputao, to se vidjelo od prvog minuta, nijesmo imali tečnost ni u odbrani ni u napadu. Imali smo pad u igri u trećoj i četvrtoj četvrtini kad smo ostali bez ritma u defanzivi, dozvolili Krki da nakon 14 poena naše prednosti dođe do šest poena razlike. Bilo je kritično, kad se protivnik tako odlijepi vrlo je nezgodno… Oni su šuterska ekipa. Na vrijeme smo se trgli, pronašli smo pravu petorku koja je riješila ovu utakmicu”, rekao je Pavićević.

Mornar mora pobijediti u gostima u posljednjem kolu, kako bi sačuvao nade za plej-of…

“Ostaje još jedno kolo, u gostima protiv Mege u Beogradu. Čekamo i druge rezultate, nažalost ne zavisimo samo od naših rezultata. Mnogo je kombinacija za plej-of, vidjećemo pred posljednje kolo kakva je siguacija. Protiv Mege moramo biti maksimalno ozbiljni, nikako ne dopustiti mladom rivalu igru koja njima odgovara, trku po terenu. Nadam se da i da će nam ostali rezultati ići na ruku”, rekao je Pavićević.

Konkurenti Mornara za četvrto mjesto i plasman u polufinale su Cedevita Olimpija i Primorska.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve