Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Pavićević: Velika pobjeda, prvo poluvrijeme bilo je perfektno

Barani su slavili u dvorani ''Stožice'' 93:88

Trener Mornara Mihailo Pavićević istakao je da je njegov tim u Ljubljani ostvario veliki trijumf protiv sjajne ekipe, kakva je Cedevita Olimpija.

Barani su slavili u dvorani “Stožice” 93:88.

– Želio bih da čestitam svojim igračima na veoma dobroj utakmici protiv izuzetne ekipe. Velika pobjeda za nas, s obzirom da i Cedevita i mi s pravom pretendujemo na prva četiri mjesta, zajedno sa ostalim konkuretnima. Sve što sam rekao uoči ove utakmice za trenera Golemca i Cedevitu, nisam rekao iz kurtoazije. Oni rade sjajan posao, igraju odlično i zaista sam od svojih igrača tražio da budu fokusiranih 40 minuta, ako mislimo da iz iznenadimo, rekao je Pavićević, koji je potom analizirao meč:

– Prvo poluvrijeme smo odigrali perfektno. Nismo gubili lopte, imali prava rješenja u napadu, u odbrani smo znali šta treba da branimo. Možda je to bilo i naše najbolje poluvrijeme ove sezone. U treću četvrtinu ušli smo sa velikom prednošću, iako sam ekipi skrenuo pažnju da će se rival vratiti u utakmicu. Pala nam koncentracija, ušli smo u ishitrene šuteve i dali rivalu da uđe u kontre u kojima je veom jak. Međutim, vratili smo se potom igri iz prvog dijela, nismo žurili, tražili smo greške i tako poentirali.

Za tri dana Mornar će gostovati Borcu.

– Već nas u srijedu čeka težak meč u Čačku. Rekao sam igračima da su zaslužili da uživaju dok ne dođemo u Čačak. Moramo ovo što prije da zaboravimo i okrenemo se sljedećoj utakmici, zaključio je Pavićević.

Mornar ima devet pobjeda i dva poraza, kao i Crvena zvezda i Igokea.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve