Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Pavićević uoči Partizana: Motivacioni govori nijesu potrebni

Barani sjutra dočekuju beogradske “crno-bijele” u utakmici 3. kola ABA lige i nadaju se nastavku pozitivne serije, nakon što su “padali” Cibona i Igokea

Trener košarkaša Mornara Mihailo Pavićević kazao je uoči utakmice protiv Partizana da očekuje spektakl i da pitanje pobjednika može odlučiti posljednji šut.

Pavićević, Foto: KK Mornar

Barani sjutra dočekuju beogradske “crno-bijele” u utakmici 3. kola ABA lige i nadaju se nastavku pozitivne serije, nakon što su “padali” Cibona i Igokea.

“Najlakše je pripremiti takve mečeve, u kojima su nepotrebni motivacioni govori. Što se tiče drugog dijela, strategije, sigurno je da je Partizan u prednosti, iz prostog razloga što su njegovi igrači više vremena proveli zajedno. Rezultati pokazuju da su uigrani i da su spremno dočekali sezonu, što se ne može za nas reći. Još nismo imali kompletan trening sa svim igračima: na odsustva zbog reprezentativnih obaveza nadovezale su se povrede i bolesti. Rekao bih kaskamo za ostalim ekipama. Ipak, nadam se da ćemo se ‘skupiti’ za ovu utakmicu i pokušati da odigramo najbolje što možemo. Znamo odakle nam prijeti opasnost. Partizan je ekipa sastavljena od izuzetno kvalitetnih igrača i odlično vođena od strane trenera Trinkijerija”, rekao je Pavićević.

Iskusni centar Milko Bjelica će prvi put u dresu Mornara igrati protiv Partizana.

“Poslije dvije vezane pobjede u ABA ligi bili smo u dobrom ritmu, ali smo poraženi u Rigi. Očigledno je putovanje ostavilo traga. Mislim da imamo dovoljno vremena da se pripremimo za meč s Partizanom i da se u najboljem svjetlu prikažemo barskoj publici. Naboj će biti veći nego na drugim utakmicama, s obzirom da dolazi jedna od najboljih ekipa u ligi, ali goste ćemo dočekati maksimalno spremni.“, rekao je Bjelica.

Meč Mornar – Partizan igra se u  subotu u Baru od 17 sati.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve