Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Pavićević uoči Krke: U ABA ligi se skupo plaća potcjenjivanje

Barani imaju imperativ pobjede u meču pretposljednjeg kola ABA lige, pošto samo u tom slučaju zadržavaju realne šanse za plasman u plej-of

Trener košarkaša Mornara Mihailo Pavićević od svoje ekipe traži ozbiljan pristup u susretu sa Krkom.

Pavićević, Foto: Mozzartsport.com

Barani imaju imperativ pobjede u meču pretposljednjeg kola ABA lige, pošto samo u tom slučaju zadržavaju realne šanse za plasman u plej-of.

“Moramo biti maksimalno fokusirani na ovaj duel od prvog minuta. Ne smijemo dozvoliti da indolentno uđemo u meč, kao na prošloj utakmici. Krka je sastavljena od iskusnih igrača, kojima ne treba dati mnogo prostora, niti dozvoliti da se razmahnu i razigraju. Ko god je potcijenio rivala u ovoj ligi, skupo je to platio. Nadam se da se nama to neće dogoditi. Nema slabih rivala u ABA ligi ove godine. Jednostavno, utakmicu moramo odigrati na dosta visokom nivou ukoliko želimo da se približimo zacrtanom cilju – plasmanu u plej-of”, rekao je Pavićević.

Crnogorski vicešampion će i na ovoj utakmici biti oslabljen, jer Uroš Luković još nije spreman da se vrati na teren.

Vukota Pavić očekuje dobru igru svog tima i pobjedu.

“Moramo krenuti agresivno od prvog minuta i već na startu gostima staviti do znanja da nam je pobjeda neophodna i da nemaju šta da traže u našoj dvorani. Vjerujem u još jedno dobro izdanje naše ekipe i pobjedu”, optimista je Pavić.

Mornar sigurno ide u doigravanje za titulu ukoliko ostvari dvije pobjede i makar jednom kiksne Primorska ili ukoliko bude u krugu sa Cedevita Olimpijom i Primorskom. Ispašće samo ako bude imao isti skor kao Primorska, od koje je slabiji u međusobnim duelima.

Utakmica Mornar – Krka biće odigrana sjutra od 17 časova u dvorani “Topolica”.

Cijena ulaznice je tri eura.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve